Prosvjed podrške

VIDEO Pogledajte kako su u susjedstvu proslavili napad: Autima blokirali prilaz gradskoj vijećnici, mahali zastavama i uzvikivali parole

Prosvjed u Sarajevu Foto: Screenshot
U Sarajevu je u utorak navečer ispred gradske vijećnice održan prosvjed u znak podrške Palestini kao reakcija na napad Irana na Izrael.

Skupina građana porijeklom iz Turske i Sirije okupila se u utorak navečer na ulicama Sarajeva kako bi podržala napad Irana na Izrael. Automobilima su napravili kolonu, mahali zastavama i uzvikivali slogane podrške Palestini.

Taj skup održan je nakon što je Iran ispalio gotovo 200 projektila na Izrael, što je bio uvod u punu eskalaciju sukoba na Bliskom istoku.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Prosvjed u Sarajevu Foto:Screenshot

"Free free Palestine", skandirali su prosvjednici preko puta gradske vijećnice te mahali zastavama Palestine i BiH. Plan im je bio da se okupe ispred ambasade Irana u centru grada. Za 12. listopada u Sarajevu je najavljena prosvjedna šetnja za Palestinu, javlja klix.ba.

Pročitajte i ovo Iz minute u minutu VIDEO Pogledajte kome je Izrael zabranio ulazak u zemlju: "On ne zaslužuje kročiti nogom na naše tlo"

Pročitajte i ovo Zatražena obdukcija Stravični detalji tragedije na bazenu: Pumpa povukla dječaka (6) na dno i zarobila ga, panično ga pokušavali iščupati

Pročitajte i ovo Slučajni pronalazak Obiteljska fotografija otkrila šokantnu istinu: "Ovaj užas bio je ovdje 60 godina"