horor u Njemačkoj

Stravično otkriće: Prolaznica pronašla vrećicu na travi, a kad ju je otvorila doživjela je prizor iz noćne more

Vrećica, ilustracija Foto: Getty Images
U Duisburgu su pronađeni dijelovi tijela i odsječena glava u plastičnoj vrećici. Uhićen je 26-godišnjak zbog sumnje u ubojstvo.

Njemačka policija uhitila je 26-godišnjaka nakon što su u Obermarxlohu, stambenoj četvrti Duisburga, pronađeni dijelovi tijela i odsječena glava u plastičnoj vrećici.

Provodi se istraga o ubojstvu.

Dijelovi tijela pronađeni su u subotu, a osumnjičenik je uhićen, objavili su Ured javnog tužitelja i policija Duisburga, prenosi Fenix-magazin.de.

Stoga je 26-godišnjak u nedjelju izveden pred Okružni sud u Duisburgu, a potom je i pritvoren. Optužen je za ubojstvo 57-godišnjaka.

Prema priopćenju policije, prolaznica je na travnatoj površini u Obermarxlohu otkrila plastičnu vrećicu u kojoj se nalazila glava 57-godišnjaka te je potom obavijestila policiju.

Tijekom naknadne pretrage obližnjeg stana, policija je uspjela pronaći ostatak tijela. Daljnjim istraživanjem identificiran je 57-godišnjak. Pregledom dijelova tijela utvrđeno je da je muškarac bio žrtva nasilnog zločina, priopćilo je Državno odvjetništvo. Istraga je u tijeku.

Pročitajte i ovo Toplinski val Stiže promjena vremena: U nekim regijama upaljen meteoalarm, vrijeme može biti opasno!

Pročitajte i ovo Spašavali glavu Zastrašujuća snimka: Ljudi uživali na plaži, a onda se čula eksplozija i nastala je ogromna panika

Povezane teme