ne nazire mu se kraj

VIDEO Od nedjelje gori u ruskom skladištu goriva: U gašenju ozlijeđen 41 vatrogasac

Požar u ruskom skladištu goriva Foto: Afp
Požar u ruskom skladištu goriva u regiji Rostov gori od nedjelje. Zahvaćeno je 10.000 četvornih metara površine.

Požar koji je u nedjelju izazvao napad ukrajinske bespilotne letjelice na ogromno skladište dizelskog goriva u južnoj ruskoj regiji Rostov zahvatio je više spremnika za skladištenje goriva, izvijestile su novinske agencije u utorak pozivajući se na lokalne vlasti.

Ukrajina često kaže da uzvraća na ruske napade na njezinu energetsku infrastrukturu, dok Moskva ukrajinske napade dronovima na naftnu infrastrukturu naziva terorističkim činovima.

Oko 20 od 74 spremnika u skladištu u okrugu Proletarsk u regiji gori, izvijestila je novinska agencija RIA pozivajući se na šefa lokalne uprave Valerija Gorniča.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Više od 500 vatrogasaca gasi požar, rekao je novinskoj agenciji TASS. Guverner Vasilij Golubov rekao je u ponedjeljak na aplikaciji za razmjenu poruka Telegram da je 41 vatrogasac zatražio liječničku pomoć.

Baza, Telegram kanal blizak ruskim policijskim snagama, izvijestio je u utorak da će požar, koji se sada proširio na 10.000 četvornih metara, vjerojatno trajati još nekoliko dana.

Pročitajte i ovo strani državljani Detalji užasne nesreće na Rabu: Vozačica (19) poginula na mjestu, još četvero ljudi ozlijeđeno

Pročitajte i ovo Draško na udaru Gradonačelnik se predstavio kao zaštitnik tradicionalnih vrijednosti, a mnogi ga ismijavaju: "Daj ubaci fotku gdje te kolegica jaši"