Obilna kiša

VIDEO Kaos na sjeveru Italije: Poplavljene ceste i kuće, hitne službe spašavale zaglavljene vozače

Poplave na sjeveru Italije Foto: screenshot/mreža X
Sjeverna Italija poplavljena je nakon obilnih kiša. Intervenirale su hitne službe, vlasti stanovicima savjetovale da izbjegavaju putovanja.

Obilne padaline ponovno su prouzročile veće štete u sjevernoj Italiji, a nekoliko regija, među kojima i Toskana, poplavljeno je. Nakon višednevne kiše potopljene su ceste i kuće, a rijeke i kanali izlili su se iz korita.

Hitne službe morale su intervenirati da bi spasile više od deset vozača koji su tijekom noći ostali zaglavljeni na krovovima vozila nedaleko od Pise.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Vlasti Pijemonte, Ligurije i Emilije-Romanje upozorile su stanovnike da tijekom vikenda budu na posebnom oprezu.

U širem području Torina vlasti su ljudima savjetovale da ostanu kod kuće i da izbjegavaju putovanja automobilom i planinarenje.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Pročitajte i ovo Otprije poznat policiji Na zubarskom stolcu od sepse umrla djevojčica (4): 67-godišnjem anesteziologu prijeti doživotna kazna

Pročitajte i ovo Blizu smrti Potresna priča iz Provjerenog o stravičnom iskustvu nakon poroda dobila nastavak: "Pokrenut je unutarnji nadzor"

Pročitajte i ovo Sve jedinice na terenu Opsadno stanje u susjedstvu: Muškarac ručao s ljudima pa ih ubio, policija ga traži helikopterima i dronovima

Povezane teme