kucala po lijesu

Bizaran slučaj: Umrla žena koja je umalo pokopana živa

Žena se probudila u lijesu Foto: Screenshot/twitter
76-godišnja žena koja je pogrešno proglašena mrtvom iznenadila je članove obitelji kucajući na njezin lijes. Nakon toga provela je sedam dana na intenzivnoj njezi, ali je naposljetku preminula.

Obitelj 76-godišnje Belle Montoye ostala je u potpunom šoku kada su tijekom bdijenja čuli kucanje iz njenog lijesa. Iako je ranije u bolnici proglašena mrtvom, bivša medicinska sestra zapravo je umalo živa pokopana.

Pročitajte i ovo Potres u Turskoj "Spasite me, molim vas": Žena živa zakopana u ruševinama preko društvenih mreža zvala pomoć

"To nas je sve uplašilo. Bilo nas je 20-ak tamo... Nakon otprilike pet sati bdjenja iz lijesa su počeli dopirati zvukovi. Mama je bila umotana u plahte i udarala je o lijes. Kada smo prišli, vidjeli smo da teško diše", ispričao je sin pokojnice.

Nakon toga hitno je vraćeno u bolnicu. Provela je sedam dana na intenzivnoj njezi, ali je umrla u petak navečer nakon što je doživjela moždani udar, priopćilo je ekvadorsko ministarstvo zdravstva.

Pročitajte i ovo Proglašena mrtvom UZNEMIRUJUĆI VIDEO Šok na sprovodu: Žena počela disati u lijesu

Zbog incidenta je vlada pokrenula istragu u bolnici, a formirano je i tehničko povjerenstvo koje će pregledati kako bolnica izdaje smrtovnice. Sin pokojnice je ispričao za Sky News da njegova obitelj još nije dobila nikakvo objašnjenje iz bolnice.

Povezane teme