Obrat u slučaju

Potresne riječi Dankina oca nakon šokantnog poteza osumnjičenog za ubojstvo njegove kćeri

Danka Ilić Foto: Facebook
Osumnjičeni za ubojstvo malene Danke Ilić, Srđan Janković, u utorak je negirao zločin tijekom davanja iskaza, a nakon toga je vraćen u pritvor. O svemu je progovorio Dankin otac Miloš Ilić.

"Šokiran sam ovim što se danas dogodilo. Zašto je dva mjeseca čekao da bi sada negirao sve? Nadam se da će ova agonija što prije završiti, nisam ovo očekivao. Moram reći da me je pogodilo, a dijete im neću oprostiti", rekao je Dankin otac Miloš Ilić komentirajući potez i ponašanje osumnjičenog za ubojstvo svoje kćeri.

Pročitajte i ovo Strava u Dalmaciji U razmaku od desetak minuta poginula dvojica motociklista: Jedan se zabio u zid, drugi u stablo

Poručio je da je u potpunosti nečuveno da je osumnjičeni sve negirao.

"Digao je cijelu Srbiju na noge, svi su čekali da otkrije nešto, a on je rekao -  ja nemam ništa s time. Vjerujem da bi on nešto mogao znati" rekao je Dankin otac. 

Otkrio je da je zbog negativnih komentara u javnosti njegova obitelj umiješana u ovaj jeziv zločin, povukli su se s društvenih mreža, piše Blic.

Pročitajte i ovo Stvaraju štetu Zbog njih mještani ne izlaze iz kuća: "Shvatile su da se ne moraju bojati ljudi"

Pročitajte i ovo Odobrio parlament Slovenija priznala Palestinu: "Na pravoj strani povijesti"

"Ugasili smo mreže, ne možemo čitati komentare u kojima nas optužuju. Pa tko bi normalan naudio svom djetetu. Samo da se sve razotkrije, otvorit ću vrata stana i ispričati našu priču", rekao je Miloš.

Upit kako se on i supruga drže svih ovih tjedana nakon ubojstva njihove Danke sa suzama u očima i drhtavim glasom jedva je progovorio: "Zasad se držimo zbog sina i bebe koju čekamo."