pokrenuta istraga

Obdukcija otkrila kako su umrli putnici s luksuzne jahte: Četvero ih se nije utopilo

Izvlačenje tijela iz potonule jahte Bayesian Foto: Afp
Objavljeni su detalji obdukcije provedene na četvero od sedmero tijela izvučenih iz luksuzne jahte krajem kolovoza.

Provedena je obdukcija nad tijelima četvero od sedmero ljudi koji su izvučeni iz potonule luksuzne jahte u blizini Sicilije. 

Nalazi su pokazali da su umrli nakon što je ispod palube nestalo kisika i kad su im se kabine napunile ugljičnim dioksidom, piše the Sun.

 

Obdukcija je provedena nad tijelima Jonathana Bloomera, predsjednika upravnog odbora Morgan Stanley Internationala, njegove supruge te Chrisa Morvilla, odvjetnika koji je branio Mikea Lyncha na suđenju u SAD-u i njegove supruge. 

U nesreći su umrli i britanski milijarder Mike Lynch i njegova kći Hannah kao i kuhar na jahti Recaldo Thomas. Rezultati njihove obdukcije bit će objavljeni u idućih nekoliko dana.

Potonuće jahte Bayesian zbunjuje pomorske stručnjake koji tvrde da je ta vrhunski izgrađena jahta talijanskog brodograditelja Perini gotovo nepotopiva i da je trebala izdržati oluju. Zbog toga su talijanski tužitelji pokrenuli istragu o ubojstvu iz nehata. 

Pročitajte i ovo prvi put? Putinov najveći saveznik dignuo avione i oborio ruske kamikaze koje su išle na Ukrajinu!

Pročitajte i ovo Stiže promjena Upaljen alarm za gotovo cijelu Hrvatsku, u dvije regije bit će opasno vrijeme: "Spremite se za grmljavinu i tuču, zaštitite se od munja"