Dnevni list objavio fotografije

FOTO: Knezović s pištoljem uperenim u navijače?

'Dnevni list' objavio je fotografije na kojima je Knezović s pištoljem uperenim prema navijačima.

Mostarski 'Dnevni list' ekskluzivno je došao u posjed fotografija s nereda koje do sada nisu objavljene, a na kojima se vidi bjegunac Oliver Knezović s pištoljem u ruci okrenutim prema navijačima Sarajeva, među kojima je i ubijeni Vedran Puljić. Na osnovi fotografija vidljivo je da Knezović drži uperen pištolj prema navijačima, ali na tim se fotografijama ne može vidjeti trenutak u kojem je navodno pucao.

>> Uhićenom policajcu oteo pištolj pa ubio Puljića?

>> Svjedoci: Knezoviću podmetnuto ubojstvo

Na jednoj fotografiji jasno se vidi trenutak kada Knezović drži uperen pištolj prema skupini navijača u kojoj je i Vedran. Na drugoj fotografiji je zabilježen trenutak kada Vedran više nije na nogama, a Oliver Knezović se povlači ulicom opet s pištoljem, ali ovaj put u spuštenoj ruci uz tijelo. Na sljedećoj je fotografiji zabilježen trenutak kada navijači Sarajeva shvaćaju da je Vedran na zemlji u lokvi krvi te se okreću prema skupini građana Širokog Brijega u kojoj je i Knezović i napadaju ih letvama i kamenjem. Tada se opet ističe Oliver Knezović s pištoljem u ruci ponovno uperenim prema navijačima Sarajeva, a potom se povlači cestom unatrag. Nakon trenutka kada navijači Sarajeva sa zemlje dižu Vedrana Puljića i smještaju u kombi vozilo bijele boje, na fotografiji je vidljivo da Oliver Knezović prilazi jednom policajcu na ulici, a na fotografiji to izgleda kao da mu predaje pištolj.

Snimka na kojoj je policajac koji puca po navijačima

Dnevni list pretpostavlja da iste fotografije imaju i istražitelji koji još rade na terenu i provode svoju istragu. Na osnovi te istrage za sada su Knezović i policajac Vujević osumnjičeni da se mogu dovesti u vezu s ubojstvom Vedrana Puljića. Međutim, iako je vještačenjem utvrđeno da su obojica na rukama imali barutnih čestica, nepoznato je tko je od njih ispalio hitac koji je bio smrtonosan za Vedrana.