Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove teorije

Svjedoci: Knezoviću podmetnuto ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski orijentirani mediji u BiH se bave sada teorijama o podmetnutoj krivnji Oliveru Knezoviću za ubojstvo Velimira Puljića.

Tako Pincom.info donosi iskaze svjedoka koji žele biti anonimni a u trenucima ubojstva su bili na mjestu događaja. Govoreći pod uvjetom diskrecije rekli su za pincom.info kako je Puljić ubijen metkom iz pištolja, dok je Knezović imao automatsku pušku, te da je bio prilično udaljen od mjesta gdje je ubijen pokojni Puljić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog nedjeljnih nereda U Širokom Brijegu smijenjena petorica policijskih službenika Slika nije dostupna 'Daleko za spekulacije' Ministarstvo još ne razmišlja o izručenju Knezovića

>> Raspisana međunarodna tjeralica za Knezovićem

Knezović je prema riječima ovih anonimnih svjedoka pucao rafalno iz automatske puške, a ne iz pištolja i to u zrak, nakon što je ranjen Željko Zadro. On to, tvrde ovi izvori nije učinio da bi nekog ubio već da bi zastrašio sarajevske huligane, kako bi na taj način zaustavio njihovo divljanje.

>> VIDEO: Snimka na kojoj je policajac koji puca po navijačima

Treća činjenica koja baca sumnju je navodno Knezovićevo priznanje ubojstva. Niti smo čuli audio niti video zapis Knezovićevog priznanja, niti vidjeli njegov pisani iskaz priznanja ubojstva, upozoravaju pincomovi izvori. Prema njihovim tvrdnjama Knezović tek kad je doveden u policiju je saznao da je osumnjičen za ubojstvo Puljića. Javnost, odnosno novinari nisu čuli njegovo priznanje. Novinarima su ga priopćili policijski dužnosnici.

Posljednji ispraćaj ubijenog Vedrana Puljića, bit će održan u 13 sati i 30 minuta na sarajevskom groblju Bare. Vedranovi roditelji zamolili su sve one koji su namjeravali nositi majice u njegovu čast da one budu bijele, a ne crne boje. Očekuje se dolazak velikog broja građana Sarajeva, kao i pripadnika navijačkih skupina iz drugih gradova i njihovih sugrađana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene