BRATOUBILAČKI RAT

Bivši ruski šef diplomacije Kozirjev nazvao rat barbarskim činom i pozvao sve ruske diplomate da podnesu ostavke

Slika nije dostupna
U razgovoru za CNN, bivši ruski ministar vanjskih poslova Andrej Kozirjev nazvao je rat barbarskim činom. Sve ruske diplomate pozvao je da u znak osude agresije na Ukrajinu podnesu ostavke.

Bivši ruski ministar vanjskih poslova Andrej Kozirjev, koji je bio prvi šef diplomacije u vladi Borisa Jeljcina, u četvrtak je u razgovoru za CNN rat nazvao barbarskim činom.

S Kozirjevim je razgovarala Christiane Amanpour, a rekao joj je rekao kako to nije mogao zamisliti dok je bio na mjestu ministra.

 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Nekadašnji ministar je istaknuo kako bi sankcije Zapada trebale biti usmjerene ka donositeljima odluka i izvršiteljima donositelja odluka u Vladi. Prema njegovu mišljenju, imovina Vladimira Putina i Sergeja Lavrova i nije prikazana kao njihovo vlasništvo.

Pročitajte i ovo DOGOVOR POSTIGNUT, RAT JOŠ TRAJE Dogovorena uspostava humanitarnih koridora, na ukrajinske gradove i dalje padaju bombe

Pročitajte i ovo Konotop se odbio predati VIDEO Zapovjednik ruske postrojbe napustio grad s granatama visoko u zraku, Ukrajinci ga ispratili povicima: ''Sramota!''

Kozirjev je u utorak na svom Twitteru pozvao sve ruske diplomate da u znak protesta protiv invazije na Ukrajinu podnesu ostavke.  

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite >>OVDJE.