Oglasila se glasnogovornica

Je li ovo dokaz? Procurila knjiga posjetitelja Bijele kuće, jedno ime upada u oči

Joe Biden Foto: Afp
Nakon što je procurila vijest da je liječnik specijaliziran za Parkinsonovu bolest posjetio Bijelu kuću osam puta tijekom protekle godine, Bijela kuća tvrdi da se ne liječi od te bolesti.

Američki predsjednik Joe Biden ne liječi se od Parkinsonove bolesti, objavila je Bijela kuća u ponedjeljak, nakon što su se pojavila izvješća da je liječnik specijaliziran za tu bolest posjetio Bijelu kuću osam puta tijekom protekle godine. 

Zabrinutosti da predsjednik možda boluje od neimenovane bolesti pojavile su se nakon Bidenovog nastupa na debati 27. lipnja s republikanskim kandidatom Donaldom Trumpom.

Pročitajte i ovo Oprez! Povlači se proizvod pozitivan na salmonelu: "Ne konzumirajte ga, vratite ga"

New York Times je objavio da dnevnik posjetitelja Bijele kuće pokazuje da je dr. Kevin Cannard, neurolog specijaliziran za poremećaje pokreta koji je nedavno objavio znanstveni rad o Parkinsonovoj bolesti, posjetio Bijelu kuću osam puta od prošlog ljeta do proljeća ove godine.

Pročitajte i ovo Neki imaju prednost pri kupnji Pomama iz cijele Hrvatske za nekretninama u gradu na Jadranu: "Ovaj je grad dobra prilika"

Pročitajte i ovo 16 godina na vlasti Pobunili se mještani, traže smjenu načelnika. Reporterka Dnevnika Nove TV ga pronašla kod kuće: "Nisan na poslu jer san vozija mater..."

Tijekom brifinga, glasnogovornica Bijele kuće Karine Jean-Pierre odbila je potvrditi Cannardov posjet, rekavši da želi poštovati privatnost svih uključenih iz sigurnosnih razloga.

Rekla je da se Biden susreo s neurologom tri puta tijekom svojih godišnjih sistematskih pregleda. Dodala je da se Biden ne liječi od Parkinsonove bolesti.