Vlasnik restorana Mario Minder rekao je da su postigli cilj - restoran je otvoren. ''Stol je dobio otkaz i ide na burzu, on je jedini'', rekao je.
Kaže da će sada raditi samo dostavu jer ne želi više riskirati. ''Radim samo po naputku'', podvukao je. Nije želio odgovoriti na pitanje gdje je stajao stol i što je točno bio problem. ''Nemam više volje objašnjavati gdje je bio stol. Sve sam objasnio u nedjelju. Nisam ja glumac, ovo nasilu radim'', rekao je objašnjavajući zašto ne želi opet objašnjavati gdje je stajao stol. Kaže da misli da su trebali proći s upozorenjem, a ne dobiti kaznu zatvaranja. ''Radit ćemo po uputama, one prije su bile nejasne. Ne želim riskirati 20 obitelji'', rekao je.
Kaže da nove upute još nije stigao detaljno proučiti. ''Ako bude trebalo, tražit ću dodatna objašnjenja'', naglasio je. Jasno mu je, kaže, da može doći do greške jer je ovo dosad nepoznata situacija, ali naglašava da se ne smije dogoditi greška na grešku. Otkad je krenuo koronavirus, imali su, kaže, pad od 90 posto. Tvrdi da je zadržao sve radnike i prije mjera pomoći na koje su se prijavili. ''Samo ću stolu dati otkaz. Mada sam noćas razmišljao da neću ni njemu, nije on kriv, jadan'', rekao je.
Kaže da je posljednja dva dana imao puno poziva. ''Veliki je pritisak, šou'', rekao je. Uvjeren je da će opstati unatoč situaciji s koronom.