zaposlena preko 25 godina

Vjeroučiteljica ošamarila učenika, još uvijek radi u školi: O svemu se oglasila i ravnateljica

Učenici u školi - 2 Foto: DNEVNIK.hr
U siječnju ove godine vjeroučiteljica u jednoj splitskoj školi dala je pljusku jednom od svojih učenika.

Vjeroučiteljica u osnovnoj školi na širem splitskom području jednom od svojih učenika dala je pljusku. Do incidenta je došlo u siječnju ove godine, a zbog činjenice da je u slučaj upletena i maloljetna osoba, podaci o njihovom identitetu kao i o kojoj se školi radi nisu dostupni javnosti.

Ravnateljica škole za Slobodnu Dalmaciju je potvrdila da je do incidenta došlo, ali nije navela detalje kao ni što je prethodilo ponašanju vjeroučiteljica koja je u toj školi zaposlena više od 25 godina.

Vjeroučiteljici je odmah izrečena opomena, a o slučaju su odmah obavještene i sve relevantne institucije.

"Roditeljima i učeniku pružena je sva pomoć i podrška stručno-razvojne službe škole. Predmetnoj učiteljici izrečeno je Upozorenje iz radnog odnosa s mogućnošću redovitog otkaza ugovora o radu. Isto tako, škola je o događaju obavijestila i Katehetski ured u Splitu, koji je vjeroučiteljici također izrekao mjeru Upozorenja. Naša škola mjesto je nulte tolerancije na sve oblike nasilja te ravnateljica i stručno-razvojna služba škole reagiraju u svim možebitnim slučajevima bilo kakve vrste neprihvatljivog ponašanja", napisala je u priopćenju ravnateljica. 

Pročitajte i ovo "Župan se nije htio javiti" VIDEO Žena stala pred Plenkovića i prekinula svečanost: "Znate li tko sam ja?"

Pročitajte i ovo poginuo šef Rebra Policija se oglasila o smrti Ante Ćorušića: Objavljeni detalji tragedije u bolnici

 

Povezane teme