Očekuju barem dva mandata

Manjinci se okupili u Fair Play listu, Pupovac poručio: "Hrvatska ima šansu..."

Valter Flego i partneri predstavili su svoju listu za Europski parlament. Detalje donosi reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Kopčić.

Predstavljena je Fair Play lista devet, zajednička lista kandidata na izborima za Europski parlament. Nositelj liste je IDS-ov Valter Flego, zastupnik koji iza sebe već ima zastupnički mandat u Europskom parlamentu.

U koaliciji su mu se, između ostalih, pridružili i kandidati SDSS-a, Socijaldemokrata i Nezavisne platforme Sjever. Kandidati koalicije centrističko-liberalnih stranaka očekuju, tvrde, osvajanje najmanje jednog mandata.

Pročitajte i ovo 18-godišnjak u pritvoru Medved o paljenju hrvatske zastave: "Kazna počinitelju treba biti jasna poruka svima. Ta zastava je krvlju plaćena"

"Matematika kaže: sigurno više od jednog mandata, a vjerujući u našu kampanju, u naše srce, u uvjerenja, u sve to skupa što vjerujem da će ljudi vidjeti, ja se nadam da plovimo prema drugom mandatu“, rekao je Flego, nositelj liste IDS-a i partnera za Europske izbore.

Pročitajte i ovo izjave nakon sjednice hdz-a Medved o radu nove Vlade: "Želja nam je da imamo manje kriznog upravljanja i manje prirodnih katastrofa"

"Ono do čega će meni biti stalo jeste očuvanje demokracije u EU i u Hrvatskoj“, rekao je Milorad Pupovac, kandidat liste IDS-a i partnera.

"Hrvatska uz sve to ima šansu dati podršku jednom normalnom, pristojnom, uljuđenom građanskom centru koji je hrvatskoj politici itekako potreban“, rekao je Matija Posavec, kandidat liste IDS-a i partnera.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.