"zovite Butkovića!"

Raspad sistema na trajektu: Garažu potopilo more, grozni uvjeti u WC-u

Jadrolinijin trajekt Mljet Foto: Tonci Plazibat/Cropix
Na trajektu Brestova koji prometuje na liniji od Prapratnog do Sobra more je poplavilo garažu. Sve je snimio jedan od putnika.

Na trajektu Jadrolinije koji vozi od Prapratnog do Sobre na Mljetu more je potopilo garažu. O samoj nezgodnoj situaciji osvanuo je video u grupi Oglasnik otoka Korčule.

"Ovako vam ljudi dragi izgleda vožnja s trajektom na liniji Prapratno-Sobra na Mljetu. Pola garaže pod rijekom mora koje ulazi u garažu tijekom vožnje. Da nije žalosno, bilo bi komično.

Sramota s čime se vozimo i čime se reklamiramo u sezoni turistima! I mi smo, kažu, poželjna turistička destinacija. Destinacija na kojoj se turisti boje za vlastiti život kad uđu u trajekt i kada ovako nešto dožive.

Pročitajte i ovo vlasnik šokiran UZNEMIRUJUĆE Prizori užasa u Solinu: "Turisti se goli mazali krvlju i ljubili, od šoka sam povraćao"

Al razvoj otoka ide dalje, zar ne? Otoci su poželljni za život.

Sramota za Jadroliniju, sramota za ministarstvo, sramota za Vladu, sramota za Hrvatsku", napisao je uz video jedan od putnika na trajektu.

Snimku iz garaže trajekta možete pogledati ovdje.

Više je članova grupe komentiralo video i nastalu situaciju na trajektu, a jedna je žena u komentare postavila i video na kojem se vide loši higijenski uvjeti u WC-u istoga trajekta.

Pročitajte i ovo Može primiti do 1800 putnika VIDEO 18 milijuna eura vrijedna investicija za što bolju ljetnu sezonu: Goste očekuje usluga dostojna kruzera

Dok su neki u komentarima pokušali situaciju okrenuti na šalu, drugi su se zabrinuli.

"Zovite Butkovića, on je tata-mata za sve psine", "Tu Vlada nema ništa jer Jadrolinija ima dobrih trajekata, ali oni su na sjeveru ili u Splitu. Nema uprave da ih bolje rasporedi", "Glavno da smo svi u nogometu, a za druge probleme nemamo vrimena", samo su neki od komentara.

Jadroliniji smo poslali upit o situaciji na trajektu Brestova.

 

 

 

Povezane teme