Sumnjiva imovina

Bartulica pobjesnio na novinara koji ga je fotografirao pred kućom: "Ovo neću dozvoliti!"

Stjepo Bartulica Foto: Damjan Tadic/Cropix
Stjepo Bartulica, zastupnik Domovinskog pokreta koji se posljednjih dana našao u središtu pozornosti zbog nelogičnosti u imovinskoj kartici, u srijedu ujutro oglasio se na društvenim mrežama.

Kandidat DP-a na europskim izborima Stjepo Bartulica objavio je na Facebooku kako je jutros prilikom izlaska iz kuće automobil u kojem su sjedila njegova djeca neovlašteno fotografirao novinar Faktografa Andrej Dimitrijević.

Bartulici je novinar rekao kako automobil nije prijavio u imovinskoj kartici, no Bartulica tvrdi da je riječ o unajmljenom automobili koji koristi tijekom kampanje za Europski parlament. Najavio je i da će incident prijaviti pravobraniteljici za zaštitu prava djece.

Pročitajte i ovo 플렌코비치 Plen Ko Vić primio izaslanstvo Svjetske taekwondo federacije: Fotografije ne smijete propustiti

Novinar Dimitrijević tvrdi da u automobilu nisu bila djeca, za što ima i dokaze. "Pitao sam ga otkud mu taj auto s obzirom na to da nije prijavljen u imovinskoj kartici. Čovjek je rekao da se radi o rent-a-car autu i ja sam otišao", rekao je Dimitrijević za nacional.hr

"Bartulica bi umjesto da manipulira i napada novinare koji na javnoj površini rade svoj posao trebao javnosti radije objasniti zašto skriva podatke o imovini te kako on i njegova obitelj preživljavaju s 30 eura mjesečno", zaključio je Dimitrijević.

Pročitajte i ovo EU izbori Velika analiza: Ugledni medij kaže da će ovih 12 političara ući u Europski parlament

Objavu Stjepe Bartulice prenosimo u cijelosti.

"Jutros u 8:00 sati dok sam izlazio iz kuće kako bih sinove od 7 i 13 godina odvezao u školu, ovaj muškarac, Andrej Dimitrijević iz Faktografa, nas je fotografirao! Došao je do auta u kojem su sjedila moja djeca! I rekao mi da ovaj auto nisam prijavio u imovinskoj kartici. Radi se o unajmljenom autu koji koristim tijekom kampanje.

Ovo medijsko zlostavljanje ću izdržati, ali neću dozvoliti da se zastrašuje moju obitelj! Prijavit ću ovaj incident pravobraniteljici za zaštitu prava djece. Neka ljudi vide čime se služe ovako beskrupulozni tipovi. Neće ići!" stoji u objavi na Facebooku.

 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Hrvatska Plen Ko Vić primio izaslanstvo Svjetske taekwondo federacije: Fotografije ne smijete propustiti