Dvostruko ubojstvo

Ploče će proglasiti dan žalosti: "Normalan čovjek to ne može napraviti. Tako dočekati dijete na putu do škole"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Reporterka Nove TV Sofija Preljvukić u petak se za Dnevnik javila iz Ploča, gdje je o stravičnom, dvostrukom ubojstvu razgovarala s mnogima. Ovakva tragedija se ne pamti.

Cijeli dan na terenu je bila ekipa Nove TV. Kako je za Dnevnik kazala reporterka Sofija Preljvukić, mještani Ploča čitav dan razgovaraju o tome kako se netko odlučio osvetiti roditeljima na takav strašan način, da im ubije dijete.

Ekipa Nove TV bila je ispred zgrade, na mjestu gdje se dogodilo ubojstvo maloljetnog mladića. Prema izjavama ljudi, ubojica je mladića čekao u ulazu zgrade i na putu do škole ga usmrtio.

"Moglo je biti još žrtava, Ploče su cijeli dan bile pod policijskim nadzorom, duge cijevi svugdje po gradu, bojali su se da ne bi došlo do novog ubojstva. Osumnjičeni je nakon što je ubio mladića krenuo ubiti brata. Ljudi su pričali pričali kako je izašao iz auta s puškom i i nešto mu rekao, brat je odmahnuo rukom, a onda mu je prvo pucao u leđa, a onda u glavu“, izvijestila je Preljvukić te dodala kako je tada osumnjičeni na prevaru došao u kontakt s ocem ubijenoga mladića i krenuo prema njemu. Čovjek se nalazi negdje iza Opuzena, srećom policija je osumnjičenoga uspjela zaustaviti u njegovu krvavom pohodu.

Tihomir Tolj Foto:DNEVNIK.hr

Preljvukić je za Dnevnik razgovarala s ratnim zapovjednikom ubijenoga Tihomirom Toljem, koji je kazao kako je ubijeni bio dobar branitelj, borac i čovjek hrabar. Nakon rata, istaknuo je Tolj, nije tražio mirovinu, nego je sakupljao sirovine.

"Svakome se javljao, samo sve najbolje o njemu mogu reći“, kazao je Tolj.

Ubojica odlučio osvetiti roditeljima, nakon što je godinama cijelu obitelj maltretirao, da bi se kasnije i odselili.

Pročitajte i ovo Šok i u školi Ubijeni maloljetnik iz Ploča bio je sin jedinac i dobar sportaš. Trebao je uskoro na krizmu

Pročitajte i ovo Krvoproliće u Pločama Policija objavila strašne detalje: Prvo je ubijen maloljetnik, bio je na putu do škole

"Normalan čovjek ne može to napraviti, ne može dočekati dijete na putu do škole“, naglasio je bivši zapovjednik.

Reporterka Nove TV razgovarala je i s gradonačelnikom Ploča, koji joj je kazao kako se sprema dan žalosti, u ponedjeljak bi trebala biti dječakova sahrana, a vjerojatno i dan žalosti, najavila je.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr