Nema kraja

Ravnatelj škole u koju ide problematični učenik podnio ostavku: Sutra neće biti nastave

Ilustracija Foto: Getty Images
Učiteljsko vijeće priopćilo je kako u znak podrške ravnatelju, koji je zbog cijele situacije s problematičnim učenikom u ponedjeljak dao ostavku, u utorak neće biti nastave u toj zagrebačkoj školi.

Devetogodišnji dječak zbog kojeg se iz jedne osnovne škole u Zagrebu ispisao cijeli razred, sada se vratio na nastavu u drugoj školi. Roditelji su zbog toga najavili kako u utorak svoju djecu neće pustiti na nastavu.

Ravnatelj škole koju sada pohađa problematični učenik, piše 24sata, u ponedjeljak navečer je podnio neopozivu ostavku zbog dječaka koji je prije par tjedana stigao u njihovu školu i krenuo, kako tvrde roditelji, zlostavljati ostalu djecu u razredu. Učiteljsko vijeće te škole obavijestilo je kako je ravnatelj podnio neopozivu ostavku.

"Zbog sustavnoga pritiska koji se u posljednje vrijeme vrši na cijelu školu, Učiteljsko vijeće odlučilo je u znak podrške ravnatelju te djeci i roditeljima da se od sutra neće održavati nastava, ni u matičnoj ni u područnoj školi. Budući da smo ovdje zbog djece, sva djeca koja dođu u školu bit će zbrinuta. Pozivamo vas da nam budete podrška", napisali su u iz Učiteljskog vijeća, a što su dalje u razredne WhatsApp grupe proslijedili predstavnici roditeljskog vijeća.

Pročitajte i ovo BOJKOT IDE DALJE Djeca ni peti dan nisu na nastavi zbog problematičnog učenika: "Poduzet će se određene mjere"

Pročitajte i ovo traže nove mjere Završen još jedan sastanak u školi koju pohađa problematičan učenik: "Ponavljali su nam iste rečenice"

Pročitajte i ovo Potpuni poraz čovječanstva VIDEO Snimka djevojčice koja nosi ozlijeđenu sestricu razorenim ulicama Gaze slama srce: "Umorna sam"