ovo morate vidjeti

VIDEO Govor ministra hit je na internetu: Teško i sam može objasniti što je želio reći

Gordan Grlić Radman Foto: Darko Tomas/Cropix
Neobičan govor Gordana Grlića Radmana na HDZ-ovu skupu u Šibeniku privukao je veliku pozornost.

Gordan Grlić Radman, ministar vanjskih i europskih poslova, proteklog je vikenda na HDZ-ovu skupu u Šibeniku održao neobičan govor koji se brzo proširio društvenim mrežama.

Što je točno želio poručiti hrvatski šef diplomacije, teško je objasniti s obzirom na to da je imao teškoće s gotovo svakom izgovorenom rečenicom, a čak je u jednom dijelu govora uspio opovrgnuti sam sebe.

Kompilaciju njegovih rečenica na X-u je objavio zadarski SDP-ovac Jure Zubčić.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Kažu da se jutro pozna, da je bolje, ovaj, krenuti od večeri, jer ovaj po večeri večer je takva, međutim po večeri se dan pozna.

Moramo zasukati rak rukave. Moramo se dobro oznojiti jer jedino na taj način možemo učiniti nešto. Moramo biti hrabri, moramo biti mudri. Ne možemo biti hrabri jer hra, ako je hrabrost, može biti ludost. A mudrost, nije dovoljno sjediti pod šljivom i misliti o filozofiji jer biti u sigurnoj zoni ne dobivaš ništa, a gubiš puno. Prema tome, ujediniti hrabrost i mudrost.

Živjeli bog vam", poručio je Grlić Radman.

Pročitajte i ovo Val ogorčenja Vučić i Brnabić na rubu živaca zbog Picule: "Nama dali Hrvata! E, svaka vam čast"

Pročitajte i ovo Ružan slučaj u Zadru VIDEO Mnoge je zgrozilo ono što je konobar učinio stranom radniku: "Strašno da se netko tako odnosi prema drugom biću"

Povezane teme