NORMALIZACIJA

Na nastavu se vratili svi učenici, osim onih u razredu s problematičnim učenikom

Djeca iz razreda koji pohađa problematični dječak ni danas nisu išla na nastavu, dok su učenici ostalih razreda došli u školu.

Roditelji djece iz razreda kažu kako cijela situacija stresno djeluje na njih te se pitaju tko će odgovarati za loše pravilnike koji, kako kažu, podržavaju ovakve i slične situacije po školama. Rješenja još nema, a ministar Fuchs iz Vodica poručuje da će se djeca vratiti u razred onoga trenutka kada Grad Zagreb donese rješenje o obliku nastave.

"Čekamo rješenje. Ja se nadam da će ono biti za koji dan riješeno. Znam što se poduzima u tom slučaju, izvještavaju me, jer sam direktno uključen u čitavi proces. Onog trenutka kad rješenje bude izdano djeca će se zasigurno vratiti u razred", ustvrdio je Radovan Fuchs, ministar znanostim obrazovanja.

"Tko će odgovarati da se djetetu koje pokazuje problematično ponašanje nije pružila pravodobna pomoć? I dalje mu se ne pruža. Tko će odgovarati za narušena psihička stanja djece i roditelja iz bivše škole, i nas iz ove škole?", izjavila je majka jednog učenika.

Je li dječak išao na novo vještačenje, ministar Piletić nije htio otkriti.

Pročitajte i ovo pukla ljubav Raspala se Penavina koalicija u Vukovaru: "Oni su već zakoračili u kampanju, zateklo nas je"

Pročitajte i ovo Opasna igra Stigla potvrda iz NATO-a: "To je prijetnja sigurnosti i opasno širenje rata"