Već 27 godina pomažu djeci

Hrabri telefon dobio svoj centar: Moći će odgovoriti na još više poziva

Nevladina organizacija koja pomaže zlostavljanoj i zanemarenoj djeci te njihovim roditeljima nakon 27 godina dobila je svoj centar. Hrabri telefon sada će još lakše odgovarati na pozive djece i roditelja.

Nakon 27 godina Hrabri telefon dobio je svoj centar. Novi prostor u zagrebačkim Dugavama omogućit će odgovor na još više poziva djece i roditelja, održavat će se radionice za djecu kao i savjetovanja za djecu i roditelje.

Ova nevladina organizacija ima cilj pomoći i pružiti podršku zlostavljanoj i zanemarenoj djeci te njihovim obiteljima.

"Ovaj hrabri centar je jako bitan za našu organizaciju jer sada objedinjujemo sve naše usluge na jednom mjestu. Napokon ćemo moći provoditi preventivan, grupni i individualni rad s djecom, savjetovanje s roditeljima i djecom, ali i naše savjetodavne linije za djecu, za mame i tate, za savjetovanje, sve se to sada nalazi pod isitim krovom", izjavila je Hana Hrpka, predsjednica Hrabrog telefona.

"Znamo da ćemo ovdje uvijek imati priliku i prostor za volontere i da ćemo na ovaj način zaparavo imati više volonera i dostupniju liniju", kaže Alma Đafić.

 

Pročitajte i ovo Hrabri telefon Jedan telefonski poziv često znači sve: Već 25 godina pomažu djeci i roditeljima, a sada i sami trebaju pomoć

Pročitajte i ovo Zajedno s tvrtkom Mplus Hrabri telefon predstavio novi projekt: Cilj je stvaranje bolje, zdravije i sigurnije zajednice