Priveden je

Jurnjava po Splitu: Zaustavljen jer nije nosio kacigu, policija ispod sjedala pronašla pravi ulov

Motociklist pokušao pobjeći policiji (ilustracija) Foto: Getty Images
21-godišnji motociklist u Splitu pokušao je pobjeći policiji. Nakon što su ga uhvatili, pregledali su njegov motor i pronašli pozamašan ulov droge. Priveden je.

Jednog motociklista u Splitu policija je pokušala zaustaviti jer nije nosio kacigu. No, umjesto da uspori i zaustavi se, vozač je ubrzao i dao se u bijeg.

Ubrzao je, nakon čega mu je proklizao stražnji kotač, a motor se zanio. Vozeći slalom pokušao je pobjeći policiji. U jednom trenutku u bijegu je s ceste sišao na obližnju livadu te nastavio voziti nogostupom. Naposljetku je motorom zakačio metalnu ogradu nakon čega se zaustavio.

Policija je utvrdila da 21-godišnjak nema vozačku dozvolu za upravljanje motorom. Uhićen je, a motor mu je oduzet.

Policija pretražila motor

Na temelju sudskog naloga policija je pretražila motor. Ispod sjedala pronašli su pozamašan ulov - 2450 tableta ecstasyja. Policija je u sklopu istrage pretražila i mladićev dom.

Sumnjiči ga se za neovlaštenu proizvodnju i prodaju droge. Pritvoren je te je protiv njega podignuta kaznena prijava. Policija će protiv njega nadležnom općinskom sudu podnijeti i optužni prijedlog zbog prometnih prekršaja.

Pročitajte i ovo U Australiji FOTO/VIDEO Ribari ulovili jezivo biće iz morskih dubina, legenda kaže: "Ovo je predznak potresa"

Pročitajte i ovo Krš i lom u Zagrebu Predsjednik Uprave DM-a završio u Remetincu: Bejzbolskom palicom napao poznanika, mahao nožem te ga pretukao

Pročitajte i ovo IGNORIRANJE NA NAJJAČE Habijan se vadio zbog ignoriranja Milanovića: "On za mene više nije predsjednik"

Povezane teme