KAZNENA PRIJAVA

Makljaža u Sesvetama: Mladići se obračunali s muškarcem, krenuo je s drugim muškarcem na njih, pretučeni su palicama

Ilustracija Foto: Getty Images
Mladići su verbalno i fizički napali muškarca, nakon čega je ovaj sa još jednim muškarcem krenuo u potragu za njima. Našli su ih. Nakon toga su ih mladići pretukli s alatom i drvenim palicama.

Zagrebačka policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 25 i 29 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela "Sudjelovanje u tučnjavi" iz članka 122. stavka 1. Kaznenog zakona na štetu 41-godišnjaka te "Nasilničko ponašanje" iz članka 323a. stavka 1. Kaznenog zakona na štetu 45-godišnjaka.

Sumnja se da su osumnjičeni jučer, 7. rujna oko 6.20 sati u Sesvetama, u Selčinskoj ulici došli na adresu gdje stanuju oštećeni te su prvo verbalno, a zatim i fizički napali 41-godišnjaka nakon čega su se udaljili.

Nedugo zatim taj je 41-godišnjak zajedno s drugooštećenim 45-godišnjakom krenuo vozilom u potragu za osumnjičenima te su ih uočili u Zagrebačkoj ulici gdje je došlo do fizičkog sukoba između njih četvorice.

Tom prilikom su osumnjičenici uz uporabu alata i drvene palice fizički nasrnuli na oštećene te ih ozlijedili, a nakon čega su se udaljili, navodi se u priopćenju PU Zagrebačke. 

Oštećenima je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da je 41-godišnjak teško ozlijeđen dok je 45-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv osumnjičenih je redovnim putem podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu, navode u priopćenju. 

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik u obilasku škole VIDEO Potpuna panika! Putin je djevojčici postavio pitanje zbog kojeg je ravnatelj škole ostao skamenjen

Pročitajte i ovo zračni napda na sumi Noćni napad na Ukrajinu: Poginule dvije osobe, među ozlijeđenima djeca