Iznio teške optužbe

Novi problemi u Domovinskom pokretu: Izbacili još jednog člana - "Bogu hvala"

Martin Pauk izbačen je iz Domovinskog pokreta nakon što je optužio stranačkog kolegu Arisa Zlodru za kamatarenje i krivotvorenje dokumenata, te tajnika stranke Josipa Dabru da ništa nije poduzeo iako je sve znao.

Ozbiljne optužbe među članovima Domovinskog pokreta. Martin Pauk, sada već bivši član iz splitskog ogranka Domovinskog pokreta, optužio je svog stranačkog kolegu gradskog vijećnika Arisa Zlodru za kamatarenje i krivotvorenje dokumenata.

Uz to, političkog tajnika stranke Josipa Dabru, koji je danas na funkciji ministra poljoprivrede, šumarstva i ribarstva, optužio je da ništa nije poduzeo iako su mu svi detalji bili poznati. Zlodre je najavio očitovanje putem odvjetnika, a ministar Dabro poručio je da postoje dvije sudske presude koje negiraju iznesene optužbe i najavio da će Pauk biti izbačen iz Domovinskog pokreta.

"I što ste napravili? Jeste li stali u zaštitu čovjeka za kojeg ste i sami rekli da ste potpuno sigurni i uvjereni da znate što je napravio, da imate i priznanje i dokaze, i materijalne i nematerijalne i tako dalje. Jeste li gospodine Dabro stali iza takvog čovjeka, a sve ljude koji su na to upozoravali marginalizirali iz nekih svojih osobnih razloga", rekao je Pauk.

Pročitajte i ovo Slučaj riješen Žena ispričala kako je opljačkana, policija krenula u potragu i ostala šokirana otkrićem

Nije trebalo dugo čekati da se realizira Dabrina najava. 

"Bogu hvala, skinula mi se ogromna težina s ramena i nemir iz srca. Maloprije je stigao mail o prestanku članstva u Domovinskom pokretu. Obrazloženje nije da sam išta lagao, budući da svi oni dobro znaju kako govorim čistu istinu, već da sam sazvao konferenciju za medije iako mi je to izričito zabranjeno. Napravio sam točno ono što čovjek mora napraviti radi svog mira u duši", objavio je Pauk na Facebooku.

"Franjo Josip je davno rekao - Neka se vrši pravda, pa makar propao cijeli svijet. I neka se vrši pravda. Mirne duše odlazim u suton, u novi, vedri, čisti život. Nije ovo blato za mene", dodao je Pauk.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.