nezgoda na A3

Župan za dlaku izbjegao tragediju na autocesti, iza njega se vozili ministar i državni tajnik

Automobil u kojem se vozio župan brodsko-posavski Danijel Marušić naletio je na metalni predmet na autocesti A3. U koloni iza njega vozili su se i drugi državni dužnosnici.

Na autocesti A3 iz pravca Slavonskog Broda prema Županji službeni automobil u kojem se nalazio župan Danijel Marušić naletio je na metalni predmet.

Do incidenta je došlo oko 11 sati kod odmorišta Marsonia. Iza automobila u kojem se vozio župan kretalo se i vozilo u kojem se nalazio državni tajnik Ministarstva regionalnog razvoja Domagoj Mikulić, a potom i automobil kojim se vozio ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić.

Naletom na željezni predmet na desnom traku autoceste probušena je guma i oštećena felga automobila, uslijed čega je vozač počeo gubiti kontrolu nad vozilom, koje se jedva na siguran način zaustavilo, prenosi SBonline.

Policija se još nije oglasila o toj nesreći. 

Pročitajte i ovo istraživao Mohorovičić Tornado je prije 132 godine pogodio ovaj hrvatski grad: Letjeli su vagoni od 13 tona, u vlaku je bilo 50-ak putnika - "Osjetio sam kako se diže"

Pročitajte i ovo Promjena vremena VIDEO U Hrvatskoj pao prvi snijeg!

Pročitajte i ovo Priča Provjerenog Situacija u gradskoj tvrtki došla do usijanja: "Nisam mogla prestati plakati, završila sam na psihijatriji. Otkaz mi je stigao na bolovanju"