Bijesni na popularni klub

Hvarani opet na ulicama, prikupljaju peticiju za skraćenje radnog vremena Carpe Diema

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Hvarani su ponovno prosvjedovali zbog toga što je vlasnik kluba Carpe Diem pretukao vlasnika susjednog restorana. Prikupljaju peticiju za skraćenje radnog vremena kluba.

Na Hvaru je i dalje napeto. Drugu večer zaredom prosvjed protiv kluba Carpe Diem, čiji je vlasnik pretukao vlasnika susjednog restorana i njegovog kuhara.

Ovo je bilo posljednje okupljanje Hvarana uoči izvanredne sjednice gradskog vijeća sazvane za petak, na kojoj će se raspravljati o sudbini kultnog kluba.

Pročitajte i ovo U Parku prirode Biokovo Vatra guta šumu staru gotovo stotinu godina: "Možemo se samo nadati da neće cijela izgorjeti"

Tijekom prosvjeda problema nije bilo, ali sve je za svaki slučaj osiguravala i snimala interventna policija. Hvarani prikupljaju i peticiju za skraćenje radnog vremena Carpe Diema do ponoći i poštivanje gradskih i komunalnih propisa.

Hvar je zadnja dva desetljeća turistička hit destinacija. Za party turizam velikim je dijelom zaslužan i Carpe Diem. Stigao je na dobar glas za VIP goste, a hvarska riva bila je prepuna skupcjenih jahti.

Glumci, pjevačke zvijezde, nogometaši, tenisači. Prije šest godina tu je partijao i princ Harry. Svi su rado dolazili u Carpe Diem, a klub je tijekom godina slave mijenjao vlasnike, ali ne i reputaciju, sve do sad.

Više pogledajte u prilogu reportera Dnevnika Nove TV Ivana Čorkala.

Pročitajte i ovo Na snazi mjere zaštite Afrička svinjska kuga potvrđena u mjestu iz kojeg su prošle godine krenuli prosvjedi: "Kakve veze mi imamo s Afrikom?"

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.