objava na Facebook-u

HDZ uzvratio Grmoji i SDP-u: "Aplaudirali su Milanoviću koji se hvalio da je znao za tajne izvide"

Nikola Grmoja Foto: Goran Mehkek/Cropix
HDZ reagirao nakon prozivki Nikole Grmoje i SDP-a.

Hrvatska demokratska zajednica na svojem je Facebook profilu reagirala nakon komentara Nikole Grmoje i SDP-a na aktualna uhićenja njihovih članova.

Objavu prenosimo u cijelosti.

"SDP i Grmoja su po nalogu Kršitelja Ustava Milanovića cijelu svoju propalu kampanju na parlamentarnim izborima gradili na agresiji i lažima da HDZ želi “zarobiti institucije”. Ali, odjednom više ne pozivaju na “otpor” i ne tvrde da je DORH ključno pitanje “opstanka demokracije u Hrvatskoj”. To će ponovno činiti, ne brinite, ako bude uhićen netko tko nije član HDZ-a.

Kako bi skrenuli pažnju sa svog licemjerja, ljevica i njeni provokatori iz MOST-a sada lažno pripisuju tobožnje “curenje informacije” HDZ-u - premda su aplaudirali Milanoviću koji se hvalio da je znao za tajne izvide kao premijer!

Za razliku od nekih prijašnjih Vlada, u našem su mandatu institucije slobodne i neovisne u borbi protiv korupcije. Sada je još jasnije da je jedini cilj oporbe bio okupirati DORH i instrumentalizirati ga za političke obračune. Borba protiv korupcije nikada ih nije zanimala. Dokaz tome je i poznata Grmojina - “Usmjeriti na Plenkija”. ‎

 

Pročitajte i ovo Vatikan za Bektaše Balkanska zemlja osniva muslimansku državu usred glavnoga grada, imat će putovnice, ali i tajnu službu: "I mi imamo neprijatelje"

Pročitajte i ovo Tragedija u susjedstvu Stravična nesreća: Auto potpuno uništen u sudaru s miješalicom, ima poginulih

Pročitajte i ovo nova porezna reforma Ministar otkrio tko će sve morati plaćati porez na nekretnine, a tko može biti oslobođen: Objavio koliko će se plaćati za apartmane

Povezane teme