Vozač je uhićen

FOTO Kakav ulov policije! Na granici uhvaćen muškarac, pogledajte s čime je ulovljen

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Policija je na granici uhvatila muškaraca s više od milijun tableta koje sadrže drogu.

Policajci Postaje granične policije Beli Manastir jučer su u 1:18 na graničnom prijelazu Batina, a u suradnji s djelatnicima Područne jedinice Službe za mobilne jedince Osijek Sektora za mobilne jedinice Carinske uprave, obavili graničnu kontrolu teretnog vozila mađarskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 48-godišnji državljanin Srbije.

Graničnom je kontrolom utvrđeno da je priključnom vozilu istekao rok važenja prometne dozvole te je zbog počinjenog prekršaja 48-godišnjaku odmah i naplaćena novčana kazna.

Pročitajte i ovo Perjanica novog vojnog pakta Razvijan je u tajnosti, a sve što takne pretvara u prah: Nazvan je po morskom psu

Daljnjom graničnom kontrolom i detaljnim pregledom teretnog vozila i stvari policajci su u teretnom prostoru kamiona pronašli skriveno 1.196.650 tableta koje se nalaze na popisu droga i psihotropnih tvari i biljaka, a za koju vozač nije posjedovao medicinsku dokumentaciju.

Tablete i kamion s priključnim vozilom su oduzeti uz potvrdu, a protiv 48-godišnjeg državljanina Srbije, koji je predan pritvorskom nadzorniku, Državnom odvjetništvu u Osijeku podnesena je prijava za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Pročitajte i ovo dio parka zatvoren VIDEO Ogromna eksplozija u nacionalnom parku, posjetitelji prvo snimali pa bježali: "Ovo je bilo kao u ekspres-loncu"

Povezane teme