Na rođendanu Agronomskog fakulteta

Milanović: "Ja sam završio pravo, ni danas ne znam kako se piše podnesak"

Slavlje vlada na zagrebačkom Agronomskom fakultetu. Jedan od najstarijih fakulteta zagrebačkog sveučilišta slavi 105. rođendan.

Agronomski fakultet je otvoren 1919. godine, a njegovo postojanje sve do danas dovoljno govori o važnosti agronomije i poljoprivrede u Hrvatskoj, poručio je dekan Ivica Kisić.

Osim studenata i profesora, na svečanu sjednicu stigli su i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, ali i predsjednik Zoran Milanović.

"Vi ste kao i mnogi drugi studiji onog tipa koje ja nisam studirao, "no nonsense" discipline. Dakle to su vrlo konkretne stvari, tu nema zezanja. Ja sam završio pravo, nisam znao kako se podnesak piše do kraja studija, mislim, ne znam ni danas", rekao je Milanović.

"Peta smo po starosti sastavnica sveučilišta, ali nije to samo u RH, i sva svjetska sveučilišta Oxford, Cambridge. Uvijek su prvi bili teološki fakulteti, a zatim je tu bila medicina, pravo", rekao je Kisić.

 

Pročitajte i ovo Opsadno stanje Policija opkolila kvart u Beogradu, pronađena garaža puna oružja: U sve su umiješani Hrvati?

Pročitajte i ovo U Beogradu Garaža skrivala tajnu, stanar zgrade: "Do danas smo mislili da je ..."