Svima je jasno

Društvene mreže gore! Obožavatelji jednoglasni: "Hrvatska je osvojila srca publike, Marko je pravi pobjednik"

Baby Lasagna dobio je najviše bodova od publike i tako završio drugi na ovogodišnjem Eurosongu. Za pobjedu nedostajeli su bodovi žirija, a priču nezadovoljnih o reakcijama na društvenim mrežama donosi Ivana Kopčić.

Iako je osvojio najviše bodova, nisu svi obožavatelji Eurosonga oduševljeni pobjedom švicarskog predstavnika.

Na društvenim mrežama, a posebno na službenim kanalima Eurosonga pratitelji ostavljaju poruke u kojima izražavaju nezadovoljstvo ovakvim konačnim poretkom. Mnogi smatraju kako se na prvom mjestu trebala naći Hrvatska.

Pročitajte i ovo Rizik od napetosti sa susjedima Nova predsjednica Sjeverne Makedonije u prisezi odbila izgovoriti ključnu riječ

"Hrvatska je pobijedila, koga briga za glasove žirija", "Najgora pobjeda u povijesti", "Želio sam da Hrvatska pobjedi!", "Hrvatska je pravi pobjednik", "Žao mi je, ali Hrvatska je pravi pobjednik", "Hrvatska je osvojila srca publike, Marko je pravi pobjednik", samo su neki od komentara ispod fotografije koju je objavila službena stranica Eurovizije s pobjednikom Nemom.

Pročitajte i ovo "Oni ne žele mir" Erdogan žestoko napao Izrael: "Hitlera bi učinili ljubomornim svojim genocidnim metodama"

Val negodovanja proširio se i na društvenu mrežu X.

"Hrvatska je trebala pobijediti, pravi primjer ukradenih glasova", napisao je jedan korisnik.

"Žiri se složio i svi su namjerno glasali za Švicarsku. Hrvatskoj je pobjeda ukradena od strane žirija što znači da Švicarska nije pobijedila pravedno", složio se drugi korisnik X-a.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.