ubojita sredstva

Žena čistila kuću, a onda se šokirala: Odmah je zvala policiju

Čišćenje Foto: Getty Images
Žena s područja Novske je čisteći kuću pronašla oružje, streljivo i signalne rakete te ga dobrovoljno predala policiji.

Na novljanskom području žena je čisteći kuću pronašla 58 komada signalnih raketa, 50 komada streljiva, pištolj i revolver. Dragovoljno ih je predala policijskim službenicima, izvijestila je PU sisačko-moslavačka.  

Građane se poziva da predaju nedozvoljeno oružje koje posjeduju policiji te da je akcija "Manje oružja, manje tragedije" i dalje u tijeku. Protiv građana koji predaju oružje se neće voditi kazneni ni prekršajni postupak. 

Policija Foto:MUP

Pročitajte i ovo Prebila nastavnicu u Beogradu Cure detalji o nasilnoj majci, kojoj nije prvi put: Bivša je odbojkašica, obitelj posjeduje odbojkaški klub i hotel, a iza sebe ima dva braka

Građani su dužni prijaviti nedozvoljeno oružje najbližoj policijskoj postaji ili upravi radi predaje ili onesposobljavanja. Ubojita sredstva koja žele predati je nužno prijaviti, a ne osobno donositi u policijske prostorije radi opasnosti od aktiviranja oružja ili ozlijeđivanja.

Potrebno je osobno ili telefonski obavijestiti policiju na broj 192 te će policijski službenici doći na kućnu adresu ili dogovoreno mjesto s vozilom bez policijskih oznaka i preuzeti oružje.

Pročitajte i ovo Traje potraga Nestao umirovljeni policajac na grčkom otoku nekoliko dana poslije pronalaska tijela britanskog novinara

 

Povezane teme