hvala vam!

Moram vam reći nešto važno…

DNEVNIK.hr slavi 18. rođendan Foto: Shutterstock
Najčitaniji portal slavi rođendan.

Dragi naši čitatelji,

Danas slavimo 18. rođendan portala DNEVNIK.hr. Tijekom gotovo dva desetljeća zajedno smo rasli, razvijali se i suočavali s brojnim izazovima. Naša misija od samog je početka bila pružiti vam najtočnije vijesti i biti na vašoj strani, a vi ste nam svojom podrškom pokazali da smo na pravom putu.

Ovaj rođendan nije samo naš uspjeh već i vaš. Bez vas, naših vjernih čitatelja, ne bismo bili ovdje gdje jesmo danas. Hvala vam što nas pratite, što nam vjerujete i što nas potičete da budemo bolji svakoga dana. Punoljetnost je i odgovornost, a mi se znamo nositi s tim.

DNEVNIK.hr najčitaniji je već tri godine i jedan je od najutjecajnijih portala u Hrvatskoj. Postali smo sinonim za brze i točne vijesti, objektivno izvještavanje te analize i komentare koji oblikuju javno mnijenje. Iz dana u dan radimo na rušenju nepravdi, pomaganju, informiranju građana, obrazovanju i zabavljanju čitatelja.

Rođendan portala DNEVNIK.hr

Punoljetnost je za nas više od pukog broja godina. To je priznanje za naš trud, zalaganje i predanost kvaliteti. U proteklih 18 godina uveli smo mnoge inovacije u online novinarstvu. Među prvima koristili smo tehnologiju prijenosa uživo, razvili smo modernu aplikaciju koja omogućava brz pristup vijestima, interaktivne sadržaje i personalizirane obavijesti. Prošle smo godine osvanuli u novom i ljepšem ruhu, ali smo ostali vaš stari dobri prijatelj. Mobilna aplikacija i redizajn portala osvojili su domaća i svjetska priznanja.

Meni najvažnije i ono na što sam najviše ponosna - kolega Saša Vejnović ove je godine osvojio nagradu Hrvatskog novinarskog društva za internetsko novinarstvo. To je samo najava za sve ono što tek slijedi.

Pročitajte i ovo čestitamo! HND-ova nagrada novinaru DNEVNIK.hr-a Saši Vejnoviću i snimatelju Marinu Grgurevu za prilog u Provjerenom

Više od portala

DNEVNIK.hr danas je više od portala – to je zajednica koja okuplja milijune čitatelja. Na društvenim mrežama čitatelji imaju priliku sudjelovati u raspravama, dijeliti svoje mišljenje i biti aktivni sudionici u kreiranju sadržaja.

U budućnosti nas čeka još puno izazova, ali s vama uz nas, sigurni smo da ćemo ih uspješno prevladati. Radujemo se svemu što dolazi i obećavamo da ćemo nastaviti raditi na tome da budemo vaš prvi izbor.

Hvala vam što ste dio naše priče.

Lana Ružičić,
glavna urednica
 

Povezane teme