Oglasio se Tomašević

Brutalan napad na radnika Čistoće: Zbog teških ozljeda završio u bolnici, kolege spriječile tragediju

Radnici zagrebačke Čistoće Foto: Zeljko Puhovski/ CROPIX
Dok je obavljao svoj posao, radnika zagrebačke Čistoće napao je u subotu u Sesvetama pijani muškarac te je radnik zadobio teške tjelesne ozljede.

Muškarac je Sesvetama fizički napao radnika Čistoće u subotu dok je obavljao svoj redovni posao. Nakon napada na radnika pobjegao je s mjesta događaja. Radnik je zadobio teške tjelesne ozljede, prevezen je u KBC Rebro u Zagrebu te je zadržan u bolnici.

Veća tragedija spriječena je pribranošću i hrabrošću njegovih kolega iz Čistoće koji su uspjeli zaustaviti napadača, upozorili su iz Grada. 

Pročitajte i ovo OZLIJEDIO POLICAJCA Ovo je Britanac koji je izazvao kaos u avionu: Bio je potpuno rastrojen, odvezen je u bolnicu

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević telefonski se čuo s radnikom i njegovom obitelji, izrazio mu podršku i ponudio svu moguću pomoć, dodali su.

"Najoštrije osuđujem jučerašnji kukavički napad na radnika Čistoće koji je uredno izvršavao svoju dužnost", izjavio je gradonačelnik Tomašević te dodao: "Ovaj brutalan napad potpuno je neprihvatljiv i za njega nema niti može biti bilo kakvog opravdanja. Izuzetno je važno da ne prođe nekažnjeno, te očekujem najstrožu moguću kaznu za počinitelja."

Pročitajte i ovo U Brodu na Kupi Motorom na mostu pijan oborio dvoje pješaka i pobjegao: Muškarac upao u rijeku i poginuo, žena ozlijeđena

Policija je u subotu uhitila napadača koji je bio u vidno alkoholiziranom stanju.

Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih dijela prisile prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa kao i teške tjelesne ozljede.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja napadač će biti predan pritvorskom nadzorniku, nakon čega slučaj preuzima Državno odvjetništvo.

Povezane teme