druga strana priče

Brat poginulog: "Banožić laže. Nije poznavao mog brata i nikome nije izrazio sućut"

Mario Banožić Foto: Goran Mehkek/Cropix
Obitelj Gorana Šarića (41), koji je smrtno stradao u studenom prošle godine u frontalnom sudaru s tadašnjim ministrom obrane Mariom Banožićem, zgrožena je njegovim medijskim istupom i izjavama o okolnosti nesreće. Tvrde da laže.

Mario Banožić, bivši ministar obrane, tijekom vikenda prvi put se oglasio o prometnoj nesreći za koju čeka suđenje, a u kojoj je živott izgubio 41-godišnji otac dvoje djece i u kojoj je Banožić teško ozlijeđen.

Tvrdi da nije pokšavao pretjecati kamion ispred sebe, i da nije imao alkohola u krvi dok njegova odvjetnica Ksenija Vržina kaže kako je Šarić bio pod utjecajem alkohola, ali nije željela govoriti više. Banožić tvrdi da je izneseno puno neistina, a to sad kaže i brat poginulog Gorana.

"Banožić je rekao kako je poznavao mojeg brata, ali nije, to je laž. Nikad se oni nisu upoznali jer nisu iz istog svijeta. Moj brat nikad nije hodao po birtijama u Vinkovcima. Laže i da nam je izrazio sućut jer nije - ni mami, ni bratovoj ženi, ni meni", rekao je Dražen Šarić za 24sata.

Odvjetnik obitelji Šutalo najavio je kako će se u utorak pisano obratiti hrvatskoj javnosti kako bi se čula i strana oštećene obitelji.

Pročitajte i ovo besplatni pregledi u Hrvatskoj Promjene na koži na koje treba obratiti posebnu pozornost: "Madeži koji imaju nepravilan rub, više boja, koji rastu u promjeru..."