Bizarno obraćanje

VIDEO Vučić prekinuo prijenos Olimpijskih igara: "Nisam ni zgodan, ni pametan, ali..."

Aleksandar Vučić Foto: Screenshot
Aleksandar Vučić u ponedjeljak kasno navečer pojavio se na malim ekranima kako bi govorio o litiju, nedovršenoj bolnici, ali i liječenju djece leptira te je prekinuo prijenos Olimpijskih igara.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u ponedjeljak oko 22:30 građanima koji su pratili Olimpijske igre na RTS-u iznenada se ukazao na malim ekranima i održao pomalo bizaran govor. Došao je u treću smjenu na gradilište dječje bolnice ''Tišrova 2',' odakle je započeo polusatno obraćanje. Dotaknuo se brojnih tema, a sve je počelo s objašnjenjem zašto bolnica još nije gotova. Inače, dovršetak gradnje planiran je za 2022.

Pročitajte i ovo Isplanirao napad 7. listopada Ovo je novi čelnik Hamasa, Izraelci ga love mjesecima: "Nećemo stati dok ga ne ulovimo, živog ili mrtvog"

Vučić je objasnio kako je oporba taj projekt obećala još 2002.

"To je u redu… Oni su obećali još 2002., pa nisu ni počeli. Nisam toliko lijep da bi mi fotografiranje i slikanje donijelo nešto, nisam ni zgodan, ni pametan kao što su oni. Ali sam mnogo marljiviji i utjecao sam da se uradi sve ono što nisu pomislili ni početi", rekao je Vučić.

Potom se dotaknuo aktualne teme iskopavanja litija u Srbiji. Rekao je da nikome ništa nije obećao, aludirajući na sastanak s Olafom Scholtzom, koji je u srpnju zbog toga posjetio Beograd. Rekao je i da oni koji govore o rudniku ''nemaju pojma i lažu'', za razliku od njega, koji ''uvijek govori istinu i ne dodvorava se narodu''.

Pročitajte i ovo Na ruskom teritoriju VIDEO Pilot snimio obaranje ruskog mlažnjaka pa se katapultirao

"To je komadić zemlje, radit će se podzemni rudnik, nije površinski kop. Samo hoću reći kako jedna laž sustiže drugu i tome nema kraja", rekao je Vučić pa se ničim izazvan, prebacio na košarkaškog trenera Duška Vujoševića.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Spomenuo je i djecu leptire i činjenicu da se zbog nemara države često organiziraju humanitarne akcije kako bi se skupio novac za liječenje. Poručio je kako se na taj način novac ne sakupi i da je država za liječenje neke djece dala i ''dva milijuna eura''.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Dotaknuo se i poreznog duga košarkaškog kluba Partizan.

"To kad vam neki klubovi košarkaški pričaju kako navijači plaćaju porez, pa od toga dobijemo nulu… E, tako vam sve ide, ali je ''Vučiću pederu''. I sve je tako. I sve je kod nas tako inverzno. I sve je laž", inspiriran je bio Vučić, piše Nova.rs.

 

Povezane teme