Usred noći u Rovinju

Izgorjeli automobil i motocikl načelnika policije: Otkriveno je li požar podmetnut

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Policajci će tijekom dana s inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja obaviti očevid.

Osobni automobil i motocikl pulskih registracija u vlasništvu načelnika rovinjske policijske postaje izgorjeli su u noći sa subote na nedjelju u Rovinju u požaru koji je podmetnut. Plamen se proširio i na susjedni automobil slovenske registracije, izvijestila je u nedjelju policija.

Iz Policijske uprave istarske naveli su da je u noći sa subote na nedjelju oko 00:50 u Ulici Sv. Brigite u Rovinju izbio požar na automobilu, pulske registracijske oznake, a vatra se proširila i na susjedni motocikl, također pulske registracijske oznake, oba u vlasništvu 55-godišnjaka. Riječ je o privatnim vozilima čiji je vlasnik načelnik rovinjske policije.

Plamen se s motocikla proširio na susjedni automobil, slovenske registracijske oznake, u vlasništvu 74-godišnjeg slovenskog državljanina, a uslijed djelovanja topline oštećene su i kanta za komunalni otpad i obližnja nadstrešnica, dodaju iz policije. 

Nakon provedenog očevida i istrage utvrđeno je kako uzrok požara nije tehnički kvar, nego je on podmetnut

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr. 

Pročitajte i ovo Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Nastavlja se eskalacija: Izrelska vojska objavila je li uspio napad Hezbolaha, na Zapadnoj obali najmanje jedan Palestinac ubijen

Pročitajte i ovo Nakon ispitivanja FOTO Ovo je muškarac koji je autom usmrtio dječaka (13) i pobjegao: Sad mora u pritvor, pokušao sakriti lice