priveden na ispitivanje

Srednjoškolac nožem i sjekirom ubio dvije profesorice: "Nikad prije nisam vidjela nešto slično"

Slika nije dostupna
Švedski srednjoškolac osumnjičen za hladnokrvno ubojstvo dvije profesorice u Malmöu uhićen je danas i priveden na ispitivanje. Osumnjičenik nije otprije poznat vlastima, potvrdila je šefica policije u Malmöu.

Osamnaestogodišnjak kojeg se sumnjiči da je ubio dvije pedesetogodišnje profesorice jedne srednje škole u švedskom gradu Malmöu uhićen je danas i priveden na ispitivanje. U trenutku kada je ovaj zločin počinjen u školi se nalazilo još pedesetak srednjoškolaca, međutim nitko drugi nije ozlijeđen, prenosi Reuters.

Šefica policije u Malmöu Petra Stenkula spomenula je da zasad ne postoje naznake da se iza ovog teškog zločina skrivaju rasističke ili ekstremističke motivacije.

"Nisam dosad vidjela ništa slično ovome niti sam čula nešto o motivima iza zločina. Prerano je da izvodimo takve zaključke", spomenula je na konferenciji za novinare.

Pročitajte i ovo Ubijen Brent Renaud Ozlijeđeni novinar ispričao kako je poginuo njegov kolega: "Prelazili smo most u Irpinu, počeli su pucati po nama"

Pročitajte i ovo NESHVATLJIV ČIN Podignuta optužnica protiv monstruma koji je ubio svoje troje djece u Zagrebu: "Zakuhalo mi je u glavi. Pukao sam"

Švedske dnevne novine Aftonbladet objavile su danas ujutro, ne navodeći svoje izvore, da je srednjoškolac napao profesorice koristeći nož i sjekiru.

Švedska premijerka Magdalena Andersson spomenula je novinskoj agenciji TT da je primila ovu "tužnu i razornu" vijest i da je u mislima usredotočena na obitelj i prijatelje žrtava.