izmjerili mu 3,2 promila

Mrtav pijan usred bijela dana vozio bicikl

Ilustracija Foto: Getty Images
Alkoholizirani vozači u prometu i dalje su konstanta, kako na četiri, tako i na dva kotača.

Osječko-baranjska policija izvijestila je da je u u utorak evidentirala nekoliko vozača koji su bili pod utjecajem alkohola - dva u automobilu i jednog na biciklu. Potonji je svojevrsni rekorder, naime, on je mrtav pijan usred dana vozio bicikl Belim Manastirom.

Malo iza 14 sati policija je u Belom Manastiru u nadzoru prometa zaustavila 44-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od čak 3,22 promila alkohola u krvi.

Premda je policija u večernjim satima zaustavila još dvojicu vozača, doduše, na četiri kotača, rekord biciklista u utorak nisu srušili.

Kod 26-godišnjeg vozača osobnog automobila kojeg su zaustavili u Belišću u 20:20 obavljenim alkotestiranjem evidentirana je prisutnost od 1,56 promila alkohola u krvi. Nešto kasnije u Bistrincima u 23:35 u nadzoru prometa zaustavljen je 55-godišnji vozač osobnog automobila te mu je obavljenim alkotestiranjem evidentirana prisutnost od 1,81 promila alkohola u krvi.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu od 2650 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 12 mjeseci i šest bodova.

Pročitajte i ovo KBC Dubrava Divljao pištoljem po Zagrebu: Pucao iz automobila, a onda se uspio i raniti. S njim su bile dvije žene

Pročitajte i ovo najveći inozemni napad VIDEO Dramatična situacija na ruskoj granici, proglašeno izvanredno stanje: "Ubijaju civile, uništavaju kuće!"

 

 

Povezane teme