Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Američka novinarka želi se „udati“ za Paški sir!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na poznatom američkom portalu Huffington post objavljen je članak novinarke koja duhovito bira 9 vrsta sira za koje bi se „udala“ kad bi to bilo moguće.

Prvi među njima je Paški sir za kojeg kaže:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Brojne nagrade Amerikanci 'poludjeli' za ovim hrvatskim sirom! Slika nije dostupna Velika promocija Paškog sira u Americi!!!

Paški siru, ti mali hrvatski zavodniče! Izgledaš prilično neprepoznatljivo u svijetu sireva unatoč tvojoj dražesnoj žutosmeđoj unutrašnjosti. Ali možda je to upravo zato jer skrivaš svoju ljepotu od udvarača koji te nisu dostojni…Ali mi smo te dobili. I sviđaš nam se. Ponosni smo što možemo zaplesati sa tobom…“

Paški sir izvozi se u Ameriku od 2010. godine ponajviše zahvaljujući tvrtki „Forever Cheese“ koja surađuje s Paškom siranom- najvećim i najstarijim proizvođačem Paškog sira. Nedavno je Pašku siranu posjetila i gospođa Cathy Strange, članica American Cheese Society i Global Cheese buyer za poznati američki maloprodajni lanac „ Whole Foods“ u kojima se može kupiti Paški sir. Cathy Strange je jedna od najvećih američkih stručnjakinja za sir koja je u svojoj bogatoj karijeri posjetila veliki broj sirana, a za pogon Paške sirane rekla je da je world class.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene