Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Wiltshire u Velikoj Britaniji

U žitu otkriven misteriozni Yin Yang

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radi li se o fascinantnom dijelu umjetnika ili o znanstvenoj fantastici, pitanje je koje se nameće kad se pojave ovakvi tajanstveni tragovi u žitu. Golemi krugovi u znaku Yin Yanga otkriveni su 25. svibnja u Velikoj Britaniji, u Wiltshireu u blizini Devizesa.

To je područje od ranije poznato po čestoj misterioznoj pojavi krugova u žitu. Obzirom da su prosječne duljine od 35 metara, zaista je teško objasniti način njihova nastanka. Cinici tako tvrde da su krugovi djelo kompjuterskih stručnjaka koji djeluju uz pomoć volontera, no, druga strana ih pobija činjenicom kako preko noći nema dosta vremena da takvo djelo nastane samo od strane ljudske ruke, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krugovi u žitu Nitko ne zna što su ni kako nastaju Slika nije dostupna Stanovnici uznemireni Misteriozni krugovi u žitu

Wiltshire je često poprište ovog fenomena; njegova prostrana zelena i zlatna polja tako nerijetko preko noći postanu ukrašena. Procjenjuje se da nastanak misterioznih krugova donosi milijune funti zarade lokalnoj ekonomiji.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene