Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte snimku

Snimio NLO iznad Zagreba, vidjeli ga brojni svjedoci!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan naš čitatelj kamerom je zabilježio neobičnu pojavu iznad zagrebačkih Gajnica. Snimka prikazuje jarko svijetleći objekt kako se kreće iznad kuća prema tlu.

'Ova snimka snimljena je jučer između 19:35-19:40 sati na nebu iznad Zagreba, a snimano je iz naselja Bizek iznad Gajnica', pojasnio je naš čitatelj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna rješenje za gužve Preko zebre pa uz brdo? U Zagrebu osvanuo neobičan pješački prijelaz: "Treba staviti uputstvo za korištenje" Objava u Facebook grupi Gajnice jučer, danas, sutra "VRATILI STE MI VJERU U DOBRO" Oduševila je "kazna" za nepropisno parkiranje. I nije jedina: "Možda smo te malo scimali..."

'Leteći objekt je isijavao jaku svjetlost i vidjelo ga je više ljudi i poznanika iz drugih kvartova koji mogu to potvrditi. Po slobodnoj procjeni nepoznati leteći objekt nalazio se negdje na području iznad Gajnica i kretao se dosta nisko 2 do 3 minute', rekao je.

Originalna snimka koju smo dobili izuzetno je mračna pa smo je, da bi bolje predočili o čemu se radili, pustili i kroz 'auto contrast' video filter, kako biste i sami mogli steći uvid u to što se događa na snimci. Radi li se o NLO-u, ili nečem drugom, prosudite sami, nakon što pogledate obje snimke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene