Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postanite virtualni vojskovođa

Nova igra na Facebooku od kreatora FarmVillea i CitiVillea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Empires & Allies strateška je igra u kojoj korisnici moraju skupljati resurse, stvarati vojsku i širiti svoje virtualno carstvo

Kompanija Zynga stoji iza najpopularnijih igara na Facebooku – FarmVillea, CityVillea, Mafia Warsa i drugih, a sada je predstavila novu igru koja se također može igrati na ovoj društvenoj mreži – Empires & Allies. Ovo je možda i najambiciozniji projekt ove kompanije do sada koju opisuju kao "CityVille upoznaje Rizik".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suradnja Vlade i IT sektora Obama se sastaje s 15 svjetskih tehnologijskih lidera Slika nije dostupna Umjesto tugovanja, posegnuli za pivom Masovno otpuštanje iz Zynge zaposlenici pretvorili u party

Riječ je o strateškoj borbenoj igri u kojoj je potrebno prikupljati resurse, izgraditi vlastitu vojsku, obraniti se od napada neprijatelja te izgraditi vlastito carstvo. Kao i uvijek kada su u pitanju Zyngine igre, prisutan je i značajan društveni element pa se tako može surađivati s prijateljima i pomoći im u gradnji njihova carstva ili ih se može napasti.

Ljubitelji strategija cijenit će mogućnost razvoja različitih trupa – pješadije, mornarice i zrakoplovstva, a casual gamerima će se dopasti jednostavnost i zabava kojima ova igra zrači tako da ne sumnjamo u uspjeh Empires & Alliesa i milijune korisnika koji će uživati u virtualnom ratovanju.

Inače, Zyngyine igre mjesečno igra oko 250 milijuna korisnika te je vrijednost ove kompanije svakim danom sve veća, a kada izađe na burzu mogla bi premašiti deset milijardi dolara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene