Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riješite se loših navika

Pet savjeta kojima ćete u pet tjedana živjeti zdravije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nije lako organizam držati na optimalnoj razini, a kamoli izabrati hranu, koja će mu najmanje škoditi i koja će ostaviti tragove na našem fizičkom izgledu (ponajviše u obliku debljine).

Do manje kila nitko ne može doći 'čudesnim' dijetama u nekoliko tjedana, osim ako se ne izgladnjujete, što je opet loša stvar za vaš organizam. no uvijek možete nastojati jesti zdravije i kvalitetnije, što nužno ne znači i skuplje.

Pročitajte i ovo Mladi luk Sve skuplja Koliko će koštati ovogodišnja uskrsna košarica? "Kad preračunam u kune, to je puno. Ali tko voli, nek' izvoli" Slika nije dostupna Zabrinjavajući podaci Veliki problem s kojim se bori sve više djece u Hrvatskoj

>> Pročitajte 15 najboljih savjeta za ljubav i karijeru

Franchesca Ramsey, američka grafička dizajnerica, ima možda recept za zdraviji način života, koji s vremenom donosi i bolju liniju. Dokumentirala je svoju metodu usvajanja zdravijeg životnog stila te objasnila sve u jednostavnih pet koraka, infografikom naziva 'očistite svoju prehranu u 5 tjedana', prenosi Huffington Post.

Njezini savjeti utemeljeni su i na nekim provedenim istraživanjima, a kojih je to pet savjeta, pogledajte u priloženoj infografici na slici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene