Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zarađuje u zatvoru

Zavodnik iz zatvora potpisao ugovor na 200 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jeremy Meeks mogao bi nositi revije Prade ili Guccija.

Najzgodniji kriminalac na svijetu koji je zaludio žene navodno je u zatvoru potpisao ugovor na 200 tisuća kuna da radi kao model.

Pročitajte i ovo Kalifornija se bori s poplavom Nesvakidašnji prizor Veliki valovi pogodili Kaliforniju: Stanovnici bježali, šteta se tek zbraja Slika nije dostupna Pred sucem Najzgodniji kriminalac na svijetu dobio je loše vijesti

Jeremy Meeks, koji je čeka suđenje po 11 točaka optužnice, uključujući napad i posjedovanje oružja, dobio je ponudu od agencije Blaze Modelz u Los Angelesu, piše Daily Mirror.

Agencija iz Santa Monice tvrdi kako ga sigurno može angažirati kao modela za high-fashion brendove kao što su Prada i Gucci te da bi mjesečno plavooki kriminalac mogao zarađivati desetke tisuća kuna.

Meeks ima i svoju agenticu, Ginu Rodrigez, bivšu porno zvijezdu koja je danas 'lovac' na nove talente u Hollywoodu.

Zgodni će kriminalac možda i ostvariti karijeru modela, ali samo ako ne bude osuđen na zatvorsku kaznu. Da bi ga uopće pustili do suđenja, određena mu je jamčevina od milijun dolara.

VIDEO Prvi intervju najzgodnijeg kriminalca, evo njegove poruke!


Otkad se njegova zatvorska slika pojavila na društvenim mrežama i u medijima, Meeksova slava raste, a dobio je i nadimak 'Dreamy McMug'.

Premda žene širom svijeta zbog njega padaju u nesvijest, a osim poslovnih dobiva i bračne ponude, ipak je riječ o ozbiljnom kriminalcu koji je već u svojih 30 godina života odležao devet iza rešetaka zbog krađe i drugih prijestupa. Bio je i član jedne od najbrutalnijih bandi u Kaliforniji.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene