Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasni kriminalac

FOTO Istetovirao imena ljudi koji su ga uhvatili i strpali iza rešetaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
35-godišnji krijumčar droge preko cijelih je leđa istetovirao imena saveznih tužitelja i suca koji su ga strpali iza rešetaka.

Gilberto Santiesteban Jr, 35-godišnjak iz Miamia, optužen za vođenje lanca kriumčarenja droge u Miamiu 2013. godine, dijelove svojeg kriminalnog dosjea istetovirao je na svoja leđa.

Pročitajte i ovo Laptop - 2 Kazneno je prijavljena Kako je poštanska službenica lažnim nalozima prisvojila 21.300 eura Ilustracija Uhićen je Mrtav pijan izazvao prometnu, pobjegao pa izazvao još dvije: Policija objavila detalje

Popis imena saveznih tužitelja kao i ime suca koji su ga strpali iza rešetaka istetovirao je za vrijeme služenja zatvorske kazne.

Završio u zatvoru jer je prijatelja nagovorio da tetovira penis na leđa žrtve

'To je pomalo zastrašujuće, iskreno', rekao je Santiestebanov odvjetnik po službenoj dužnosti Luis I. Guerra čije se ime također našlo na leđima ovog zločinca, pire NY Daily News.

Uz ime Luisa I. Guerre stoje imena svih koji su sudjelovali u suđenju, od specijalnih agenata koji su ga uhitili do detektiva za umorstva zbog čijih je iskaza Santiesteban optužen na maksimalnu zatvorsku kaznu u trajanju od 30 godina.

Santiesteban koji očito voli svoje probleme držati iza svojih leđa, istetovirao je ovu veliku tetovažu u zatvoru iako je tamo tetoviranje zabranjeno. Tko ga je tetovirao, za sada ostaje misterij.

U zatvoru se nalazi od 2012. godine, a osuđen je u lipnju 2013. nakon što se očitovao krivim za nedjelo zbog kojeg je optužen, za posjedovanje veće količine marihuane s namjerom njene distribucije.

Kako izgleda njegova tetovaža pogledajte OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene