Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želio se zabaviti

VIDEO: Skijao 100 km/h ulicama Novog Sada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hladnoća i snijeg u Srbiji ne brinu baš sve. Mladić iz Novog Sada, primjerice, napravio je snimku kako juri kroz grad na skijama, dok ga vuče automobil.

Pročitajte i ovo Odmorište Zermatt Planina Matterhorn Šestero ljudi nestalo tijekom skijanja: Policija bez novih informacija i nakon akcije potrage Skijaška sezona - 6 Školski praznici i novi skijaški val Brinu li Hrvate paprene cijene? Provjerili smo koliko duboko morate posegnuti u džep za skijašku avanturu i koliko košta nova oprema: "Rezervacije se uzimaju već od ljeta"

'Htio sam dobru zabavu. Dogovorio sam se s prijateljima da mi na svakih 30 kilometara na sat, prilikom ubrzanja, uključe sva četiri žmigavca, kako bih znao o kojoj brzini je riječ. Prvo smo krenuli laganim tempom od 40 kilometara na sat da bih uhvatio ravnotežu, a poslije smo ubrzavali dok nismo došli do 100 kilometara na sat', ispričao je urbani skijaš D.R. za Blic.

>> VIDEO: Slovenac surfa ulicama Ljubljane!

Njegovu vratolomiju nitko nije prijavio, pa novosadska policija nije niti imala saznanja o tome. U jednom trenutku automobil vuče dvojicu mladića, koji čini se, itekako uživaju u novootkrivenom ekstremnom sportu za njih.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene