Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snijeg mu nije problem

VIDEO Ovaj pas može sve!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad zapada snijeg, svaka pomoć u čišćenju je dobrodošla, no kad se čovjekov najbolji prijatelj uhvati tog posla, onda je vrijeme da se upale kamere i prepusti doživljaju.

Osim što je pravi prijatelj svakom gazdi, dobar pas je i u većini slučajeva i pravi pomoćnik. Čak i u onim poslovima koji se od njega ne očekuju, poput čišćenja snijega, ni manje ni više, nego lopatom.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Sigurnosni forum Dodik ponovo u Rusiji: Pogledajte s kim se prvo susreo Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu"

OPREZ! Probleme na cestama stvaraju poplave i snijeg

Iz Rusije stiže snimka jednog psa koji je zgrabio lopatu te počeo zgrtati snijeg po dvorištu. Sve je snimila njegova vlasnica, a pas je čak i uspio zagrabiti i zgrnuti nešto snijega, iako bi svako isprva pomislio kako nema nikakve šanse da bilo što slično učini.

Možda nije sve počistio, ali njegovo zalaganje je hvale vrijedo ( i vjerojatno dobro nagrađeno slasnim zalogajem nakon posla). Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene