Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve što poželite

VIDEO Ovaj kruzer je Noina arka 21. stoljeća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Porinut je kruzer koji uvodi nove standarde u tržište turističkih krstarenja morima. Riječ je o kruzeru Quantum of The Seas kompanije Royal Caribbean, koji je zaplovio iz engleskog Southamptona prema New Yorku.

Quantum je treći najveći kruzer na svijetu, dug je 347 metara i prima 4.000 putnika. Uzdiže se na 16 paluba iznad morske razine, a njegova staza za trčanje oko palube čak je 133 metra duža od olimpijske atletske staze.

Pročitajte i ovo Nasukani brod Izvijestilo Ministarstvo Ljudi s nasukanog broda prebačeni na kopno Nasukan brod u luci Raši Zbog vremenskih prilika Kod ulaza u luku Rašu nasukao se brod: Ministarstvo otkrilo u kakvom su stanju članovi posade

Za putnike se brine čak 1.500 članova posade, a ponuda tog kruzera takva je da će definitivno promijeniti pravila igre na tržištu. Osim hotelskog smještaja i shopping centara, tu su i brojni noviteti, od kojih su neki po prvi put viđeni na bilo kojem brodu, prenosi Independent.

Skandalozno krstarenje: Za sto tisuća kuna možete razgledavati uništavanje svijeta!

Quantum primjerice putnicima nudi simulator skoka padobranom, panoramski pogled u kupoli koju kran podiže na visinu 30-katnice te prvi robotski bar nazvan Bionic Bar.

Luksuza i ekskluzive na tom kruzeru ne nedostaje, a ono što nedostaje su riječi kojim bi se sve to zajedno opisalo i dočaralo. Srećom, tu je video koji govori više od riječi. Pogledajte.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Quantum of the Seas launches from Royal Caribbean on Vimeo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene