Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ipak previše

VIDEO Morski se pas ugušio u svojem posljednjem zalogaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ova se zastrašujuća, 4 metara duga psina nasukala na plaži te uginula, a ono što je autopsija pokazala iznanadilo je i stručnjake.

Nekolicina kupača koja se toga dana nalazila na australskoj plaži svjedočila je ovom nevjerojatnom prizoru, a jedan od njih je i snimio video u kojim se jasno vidi kako se životinja borila do zadnjeg daha. Video je kasnije pregledan čak više od 17.000 puta.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Ilustracija Australski poučak Oni su odlučili podići minimalnu plaću: ''Želimo da ljudi zarađuju više''

Morski psi viđeni pokraj Omiša?

Ova se zastrašujuća, 4 metara duga psina nasukala na plaži te uginula, a ono što je autopsija pokazala iznanadilo je i stručnjake.

Velika bijela psina uginula je ugušivši se u posljednjem zalogaju morskog tuljana.

Posljednje muke velike bijele psine koja je neuspješno pokušala pojesti tuljana okupile su mnoge kupače na obali plaže Coronation na australskoj obali, prenosi Daily Mail.

Morski pas se borio s udicom, pa ugrizao plivača

Doktor Rory McAuley koji je obavio autopsiju kazao je da velika bijela psina nije uginula od vanjskih ozlijeda več se ugušila.

'To objašnjava njegovu uznemirenost i manevre koje je životinja izvodila u plićaku koji je netipično okruženje za morske pse', rekao je McAuley.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene