Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nisu uočeni

Omiš: Vidio dvije peraje, policija tražila morske pse

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba omiškoj policiji javila da je vidjela dvije peraje koje, po njegovom mišljenju, ne pripadaju dupinima, pa pretpostavlja se vjerojatno radi o morskom psu.

Dojavu o viđenju dvije peraje potencijalno opasne životinje na predjelu Krila Jesenice - Suhi Potok, zaprimila je policija u Omišu jučer oko 18:30 sati, potvrdili su za Dnevnik.hr u PU splitsko-dalmatinskoj. Građanin je tvrdio da peraje koje je vidio ne pripadaju dupinima.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

U policiji napominju kako su obavili sve radnje u njihovoj nadležnosti, ali ni jednog morskog psa u blizini obali nisu uočili.

Preživio napad bijele psine: 'O moj Bože, umrijet ću. To je to.'

Izvijestili su Lučku kapetaniju da upozore kapetane trajekta koji plove na tim linijama da obrate pozornost na moguće peraje morskih pasa, te Centar 112 da s ovom informacijom upoznaju Institut za oceanografiju i ribarstvo.

Međutim, viđenje sumnjivih peraja i dalje se temelji samo na samo jednoj dojavi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene